Ga naar hoofdinhoud

Binnenkijker in huis met lef!

Een Funda-muurbloempje díe moet je zien te scoren als je wilt wonen met lef, zo blijkt uit deze binnenkijker. Want daar breek en bik je zonder schroom een prachtig huis uit.

Lenneke loopt daarmee voorop in een trend, ik weet het zeker!

Althans dat is de gouden tip van Lenneke van Zutven van @lenzut. Volg die vrouw op Instagram, want die kan er wat van, van wonen! Ik word helemaal gelukkig van die ‘gewoon-doen’ mentaliteit in een huis. Ik keek een tijdje geleden bij haar binnen voor De Telegraaf. Je leest er alles over via deze link! En let op die keramieke dieren in huis!

Foto: Mariekke.nl

 

Lenneke loopt daarmee voorop in een trend, ik weet het zeker! Bovenstaande vond ik op de site van Mariekke Vintage Design. Hij is al verkocht, maar wie weet vindt ze er nog eens een. Lenneke heeft al diverse honden en een luipaard van keramiek. Niet gemakkelijk te vinden, deze jaren’70 kitsch beelden maar wat een geweldige blikvanger. Hoe groter, hoe beter!

Máxima

Lenneke is zo wie zo een kei in het dusdanig toepassen van kitsch dat het ineens een geweldig statement is. Zo hing ze onlangs, rond koningsdag, een enorm glamour portret van koningin Máxima in de woonkamer. Moet je hier zien!

Foto’s binnenkijker: René Bouwman

 

Back To Top