skip to Main Content

Kijk virtueel rond in je nieuwe huis; Jouw verbouwplannen alvast fotorealistisch in beeld!

Spannend! Verbouwplannen. Je geeft een bak geld uit, maar wordt het eigenlijk wel écht mooi? Kon je maar alvast even rondkijken in de nieuwe (vul maar in) keuken, uitbouw, zolder, slaapkamer en/of badkamer. Nou dat kan! Ik breng verbouwplannen fotorealistisch in beeld en wel zo dat je ook met een virtual reality-bril op je neus rond kunt kijken in jouw woondroom!

Hier een 360 foto van de plattegrond bovenaan. Klik en schuif op de 360 foto om rond te kijken (ook van boven naar beneden). Op je mobiel of tablet kijk je rond door met je vinger over de foto te schuiven. Dit betrof een nieuwbouwwoning waar een plan voor moest komen. De bewoners konden kiezen uit verschillende uitbouw mogelijkheden maar konden niet goed inschatten hoe dat er dan uit zou zien. Ook wilde ze een plan voor het lange tussendeel in de woonkamer waarin een behoorlijke koof op de wand staat. Door verschillende 360 foto’s die ik maakte konden zij precies zien wat het effect van de verschillende mogelijkheden was en werd de beslissing uiteindelijk snel en zonder twijfel gemaakt.

En het fijne is: Je krijgt bij deze virtuele verbouwing mij erbij als sparringpartner. Ik laat jouw wildste verbouwdromen zien maar, waar nodig en waar mogelijk, ook hoe het misschien nog beter kan. Zie mij als je klankbord. Twijfel je tussen twee vloeren? Ik laat ze in de ruimte zien en we komen er samen uit. Met mijn jarenlange ervaring heb ik ook een ijzersterke onderbouwing voor de beste keuzes.

Deze service is ideaal voor mensen die eigenlijk al heel goed weten wat ze willen en wat ze mooi vinden maar niet altijd tijd hebben om snel beslissingen te nemen. Of de tijd missen om nog even door te zoeken naar meer mogelijkheden, want die zijn vaak eindeloos. Huur mij in zodat de verbouwplannen in een stroomversnelling komen en je kant en klare plannen hebt die zo helder zijn dat er niets mis kan gaan in de communicatie met de aannemer of leverancier. Ook je maatwerk plannen, voor een kast of een tafel kan ik op schaal en met duidelijke maatlijnen afleveren. Zodat ook de meubelmaker precies weet wat je wilt. “O, bedoelde u dat!?” Is er niet meer bij.

Deze service is ideaal voor mensen die eigenlijk al heel goed weten wat ze willen en wat ze mooi vinden.

Omdat ik de verbouwing in feite al digitaal uitvoer komt het regelmatig voor dat we ruim op tijd obstakels en aandachtspunten tegenkomen waar nu nog op geacteerd kan worden. Is er bijvoorbeeld wel ruimte voor de wasmachine op die plek? Of past die extra toilet in de nieuwe badkamer wel prettig in die nis? Zo kom je een stuk minder snel voor onaangename verrassingen te staan en verloopt de hele verbouwing een stuk soepeler.

Tijd voor de kleine lettertjes: Zoals bij alle interieurontwerpers ben ik geen bouwkundige. Bij grote verbouwplannen waarbij muren of plafonds doorgebroken moeten worden of waarbij elektricien- en loodgieterswerk komt kijken, zullen de plannen altijd nagerekend moeten worden door een constructeur of beoordeeld te worden door een ervaren aannemer.

Het leuke is: deze samenwerking kunnen we ook prima op afstand aangaan. Zolang ik over een goed kloppende plattegrond beschik, gaat dat prima via videobellen en mail. Dus woon je in Noordoost Groningen of Zuidoost Limburg? (Vanaf hier gezien diagonaal zo’n beetje aan de andere kant van het land;) neem gerust contact op! 

Prijsindicatie: Voor een Woonkamer ontwerp digitaal in beeld gebracht met fotorealistische 3D visualisaties vanaf €1600,-

Inbegrepen:

  • Twee uur sparren/klankbord-advies. Dat hoeft overigens niet in één keer ‘opgebruikt’ te worden. Ieder volgend uur €75.
  • Een indelingsplan voor de ruimte. Met een suggestie voor vormen, kleuren en materialen. Handig om erbij te houden bij het shoppen voor nieuwe meubelen.
  • Fotorealistische 360 panorama’s die je op je mobiel interactief kunt bekijken of in een cardboard 3D kunt beleven.
  • Foto’s van de nieuwe situatie.
  • Een duidelijke plattegrond met maatlijnen.

De precieze kosten hangen af van de vorm en grote van de ruimte, de omvang van de verbouwplannen en de kwaliteit van de aangeleverde plattegrond.

Goed om te weten: Dit pakket is uit te breiden met uitgewerkte maatwerk tekeningen voor de aannemer of meubelmaker, een verlichtingsplan en ook een gefilmde ‘wandeling’ door het nog te verbouwen huis is mogelijk!

Maar neem gerust contact op om te overleggen hoe we het beste samen kunnen werken, want ik hou van maatwerk.

Zien hoe een online advies met mij in zijn werk gaat en hoe een uitgewerkt plan er (ongeveer) uitziet? Dat zie je op de video op deze pagina.

Mail mij voor overleg!

Hierboven nog een 360 voorbeeld. Klik en schuif op de 360 foto om rond te kijken (ook van boven naar beneden). Op je mobiel of tablet kijk je rond door met je vinger over de foto te schuiven. Dit is een nog te verbouwen villa waar ik een plan voor maakte. Hieronder zie je dezelfde kamer in de oude situatie.

Voor de verbouwing...
Dezelfde woonkamer vanaf de andere kant gezien. Een 360 plan helpt je hier alvast de potentie van het huis te zien!

Ps: De nieuwbouwwoning in deze blog heeft een woonkamer met een lang tussenstuk. Hier lees je over nog meer mogelijkheden voor zo’n veel voorkomende de U-woonkamer.

Back To Top