Ga naar hoofdinhoud

Online interieur advies: compleet, handig en vlot!

Sinds kort geef ik naast interieur advies op locatie ook online interieur advies. En dat is me toch leuk! Het is een geweldige manier om  al je interieurproblemen door mij te laten oplossen! En het levert zonder dat je er veel tijd aan kwijt bent, een professioneel interieurplan op.

Op de foto zie je een voorbeeld van een kantoor waar ik een tijdje terug een plan voor maakte. Die deed ik deels in levende lijve maar online advies gaat ook heel goed. In het filmpje zie je hoe dat in zijn werk gaat. Maar eerst de beroemde ‘frequently asked questions’!

Hoe werkt het?

*Via mail stuur je me een plattegrond van de ruimte waar het om gaat met de juiste maten. En een wensenlijstje.

*We maken een afspraak voor een gesprek via videobellen. Daarbij kun je me rechtstreeks rondleiden en bespreken we alle wensen.

*Dan ga ik aan de slag.

*Via mail krijg je een compleet plan.

*Via mail is er naar aanleiding van het plan een vragenronde in de prijs inbegrepen.

Wat zijn de voordelen?

*Het maakt niet uit hoe afgelegen je woont; ik kan je helpen.

*Druk, druk, druk… Dit proces kost jou weinig tijd.

*In sommige gevallen kan ik meubels of verf inkopen met kortingen.

*Mijn advies is altijd onafhankelijk. Ik word niet betaald door een meubelwinkel die alleen met bepaalde merken kan werken.

*Je kunt dit plan in je eigen tempo uitvoeren.

*Heb je een inricht-budget? Ik ga graag de uitdaging aan. Ik kom in mijn plannen geregeld  met een geweldige Ikea hack of DHZ-ideeën. Verder zet ik tegenover een duur product ook een goedkoper alternatief. Zo kun je zelf beslissen waar je, je budget op stuk slaat. Want aan mij zal dat niet zijn (zie volgende vraag).

Wat krijg je?

*Dat zie je hier! (En in de video hieronder…)

Wat kost het?

*Voor 1300 euro ex btw (1573,00 inclusief btw) ga ik voor je aan de slag!

Wat kan Berber ook al weer?

Jongens, zoveel…!  Daarover lees je hier.

Interesse?

Mail mij vrijblijvend op Berber@Govaars.net

Bekijken hoe het werkt?

Dat kan! We hebben een online interieur advies voor je in beeld gebracht:

Back To Top